Společnost Nice Automation

Značka NICE je italská společnost, která se specializuje na výrobu pohonů pro vrata a jiné automatizační systémy. Tato firma je známá pro své inovativní a vysoce kvalitní produkty, které jsou určeny pro automatizaci domácích, průmyslových a veřejných vstupů.

Historie společnosti

Založena v roce 1993 Lauro Buorom, italská společnost Nice začínala výrobou dálkových ovladačů a příslušenství pro automatizaci bran s cílem zjednodušit životy lidí díky pokročilé technologii. V roce 1995 rozšířila své portfolio o motorové pohony, aby poskytla kompletní řešení pro automatizaci. O pět let později, v roce 2000, se Nice rozrostla o společnost produkující markýzy, rolety a sluneční clony. V roce 2013 upevnila svoji pozici na trhu s uvedením řady ERA, která vyniká špičkovým designem a technologií.

Produktové řady

NICE nabízí široké spektrum automatizačních řešení, včetně pohonů pro posuvná a křídlová vrata, systémů pro garážová vrata a inteligentních řešení pro rolety a žaluzie nejen v soukromém sektoru. Každý produkt je výsledkem hloubkového výzkumu a zaměření se na potřeby koncových uživatelů. Rovněž nabízí i chytrá řešení pro ovládání a správu autimatizací. V srdci filozofie NICE je neustálá snaha o inovace. S využitím nejnovějších technologií, jako je bezdrátová komunikace a inteligentní domácí systémy, NICE umožňuje uživatelům kontrolovat a monitorovat jejich brány a bezpečnostní systémy pohodlně z jejich chytrých telefonů.

Bezpečnost a udržitelnost

Bezpečnost a udržitelnost jsou klíčovými prvky každého produktu od NICE. Systémy jsou vybaveny pokročilými bezpečnostními funkcemi a jsou navrženy s ohledem na ekologickou udržitelnost, minimalizujíc tak environmentální dopad.

NICE neustále posouvá hranice možného v oblasti domácí automatizace, přičemž zároveň udržuje svůj závazek k inovaci, kvalitě a designu. Jako lídr v oblasti automatizace a bezpečnosti, NICE je víc než jen značka; je to symbol spolehlivosti a pohodlí v moderním domově.

Naše exkluzivní nabídka zahrnuje tříletou záruku na každý produkt značky Nice, čímž zaručujeme nadstandardní kvalitu a spolehlivost – toto je výjimečná nabídka, kterou nenajdete u žádného jiného poskytovatele na trhu.