Montáž pohonů vrat

V dnešní době je automatizace brán nejen symbolem komfortu, ale stává se nezbytností pro zabezpečení domácností a podniků. Naše společnost přináší spolehlivá řešení v podobě montáže a servisu pohonů pro posuvná a křídlová vrata, která jsou navržena tak, aby splnila požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Naše služby zahrnují celý proces od poradenství a výběru vhodného typu pohonu až po profesionální instalaci a pravidelnou údržbu.

Naši specialisté na montáž vrat jsou nejen špičkoví technici, ale také nadšenci, kteří mají oko pro detail a bezpečnost. Součástí našich služeb je přizpůsobení se konkrétním požadavkům vaší nemovitosti, ať už se jedná o rodinný dům, bytový komplex nebo komerční centrum. Ať už se jedná o posuvnou nebo křídlovou bránu, zaručujeme, že pohony budou nainstalovány s precizností a odborností, zaručujíc dlouhodobou spolehlivost a bezproblémové používání. Naše práce je synonymem kvality a zodpovědnosti, což z nás činí ideálního partnera pro vaše potřeby související s automatizovanými vratovými systémy.

Klademe vysoký důraz na výběr správného pohonu pro vaši vrata, abychom dosáhli co největší spolehlivosti. I proto upřednostňujeme pohony Nice, Came, Roger a Key, se kterými máme dlouholeté zkušenosti při montážích pohonů.

Provádíme komplexní montáž pohonů s dodávkou pohonu a příslušenství, ale rovněž Vám zapojíme i již zakoupený nebo namontovaný pohon. V případě, že výběr pohonu na bránu necháte na nás, dostanete jako bonus prodlouženou záruku na 3 roky na pohony Nice, v případě že si vyberete pohon Roger, záruka je až 5 let.

Samozřejmostí je bezplatná obhlídka a záruční a pozáruční servis našich pohonů, ale i pohonů, které neinstalovala právě naše firma.

Odborný servis!

Nechte svá vrata pracovat bez chyb a servis nechte na nás. V případě neočekávané poruchy reagujeme promptně a zákazníka nenecháváme dlouho čekat aby nebyl narušen komfort a provoz vaší brány. V případě neočekávaných poruch poskytujeme rychlé a efektivní opravy, abychom minimalizovali jakékoli přerušení v provozu vaší brány.

Stejně přistupujeme iv případě pozáručního servisu, popřípadě se postaráme io dodání nových dálkových ovladačů pro vaši bránu.

Proč si vybrat právě nás?

  • Stále se učíme: Pravidelně se účastníme odborných školení a tak máme stále nejnovější informace a produkty.
  • Flexibilita: Montáže a servis realizujeme dle Vašich časových možnost.
  • Kvalita: Používáme pouze originální, ověřené a certifikované pohony a komponenty.
  • Záruka: Pouze u nás dostanete prodlouženou záruku až do 5 let.
  • Důvěra: Máme stovky spokonjých zákazníků a pozitivní reference

V galerii si můžete prohlédnout výběr některých z našich montáží pohonů.

V případě zájmu o montáž pohonu na vaši bránu, nám stačí zaslat pár fotografií brány a okolí brány na email nebo whatsapp. V případě, že od Vás budeme potřebovat další informace, budeme Vás kontaktovat.

Výroba a montáž vrat, plotů, schodišť a zábradlí

Také se zabýváme výrobou bran, oplocení, schodišť a zábradlí. Kontaktujte nás a rádi Vám poskytneme kontakt na ověřené zámečníky z vašeho okolí :)