Jak správně vybrat dálkový ovladač k pohonu vrat

Jak správně vybrat dálkový ovladač pro Váš pohon brány?

Potrebujete ďalší ovládač k pohonu Vašej brány ale neviete vybrať ktorý je ten pravý? Bližšie sa pozrieme na rozdelenie ovládačov podľa značky pohonu brány a kompatibility. V ponuke máme originálne diaľkové ovládače kompatibilné s pohonmi Came, Nice a Key a taktiež univerzálne diaľkové ovládače ktoré sú kompatibilné aj s inými značkami ako sú napríklad Hormann, Marantec, Bft, V2,Faac a mnohých iných,

Jako první z ovladačů vybíráme dvoukanálový originální ovladač od výrobce vratových pohonů Came Top-432-EV. Ovladač Came Top-432-EV nebo Top-432-EE je kompatibilní také s ovladači Top-432-Na (starší model), Tam-432-SA,Tam-434-Sa. Pokud potřebujete 4 kanálový ovladač výrobce CAME nabízí i ovladač Top-434-EV.

Chcete-li ušetřit, nabízíme náhradu ovladačů Came a Key Fix1 resp. Fix2. Tyto ovladače jsou kompatibilní se všemi ovladači od značek Came s pevným kódem a ovladači pohonů Key (Sub-44, TXB-44 s pevným kódem) jsou čtyřkanálové a mají kovové tělo. Jejich hlavní výhodou je ale cena, která je zhruba poloviční oproti originálem. Ovladače se kopírují z originálního ovladače podle přiloženého návodu.

K pohonem Key mimo univerzálních ovladačů jsou v nabídce i originální ovladače Sub-44 a Sub-44R s plovoucím kódem. Jsou to nástupci starších typů ovladačů KEY TXB-44, TXB-44R. Ovladače Sub-44 a Sub-44R jsou jako jediné ovladače vodotěsné.

Dálkové ovladače k pohonem Nice také rozdělujeme na originální a to FLO2R a FLO4R které jsou nástupci starších typů ovladačů FLO2R a FLO4R. Univerzální ovladač k tímto pohonem je ovladač Vario-FL Má kovové tělo, gumové tlačítka a dobré padne do ruky. Za zmínku stojí zmínit ovladač Multi-Cloner na který víte nakopírovat ovladače Came a Key a také nahrát ovladače značek Nice. Proto již více nebudete potřebovat několik ovladačů pro různé značky.Ovládač k pohonem vrat Multi-Cloner je kompatibilní is jinými značkami pohonů jako např. Ditec, BFT, Liftmaster, Sommer a jiné.

Jako poslední uvádíme univerzální dálkový ovladač Multi-Hertz kompatibilní s různými značkami pohonů bran jako například BFT, Came, Key, Liftmaster, FAAC, Hormann, Marantec.

 

Pokud budete potřebovat konkrétnější informace, nebo si nevíte poradit, neváhejte nás kontaktovat na open-gate@open-gate.sk

www.open-gate.sk